PORTFOLIO 

Guus van Vorstenbosch, art director - designer

Mijn passie gaat uit naar de creatie en uitvoering van social on- en offline
communicatie-uitingen. Het leukste van mijn werk is de mix van technieken en vaardigheden en het werken met verschillende mensen in teams.

Online concept voor COmON 

De COmON Foundation is een particulier liefdadigheidsfonds, dat zich toelegt op het wereldwijd regenereren en opnieuw vergroenen van aangetaste gebieden, gemeenschappen versterkt, landgebruik optimaliseert en de natuur voedt, op basis van innovatieve benaderingen. Ik vond het een eer om deze site te maken. Klik hier om de interactie en site te ervaren.

'Ik heb Guus benaderd voor het ontwerpen van mijn huisstijl voor mijn nieuwe bedrijfje in vastgoedstyling. En ik ben zeer content met zijn professionele aanpak. Guus is zeer creatief, denkt buiten de kaders en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik enorm verrast was met de opties voor mijn huisstijl. Prachtig! Hij denkt mee en komt met verschillende mogelijkheden. Ik zou Guus zeker aanbevelen bij anderen!!!'

Nicole Verhoef, Stylize!

De Blue Line Society hebben we bedacht om een gelijkdenkende mensen bij elkaar te krijgen. De stijl is expres rudimentair gekozen om het doel boven de vorm uit laten steken.

Jaarverslag ProjectsNow 

Voor de liefdadigheidsinstelling ProjectsNow, die actief is in Zambia maak ik als bestuurslid ieder jaar het financiële  jaarverslag.

Gust. Designs27.jpg
Gust. Designs30.jpg
Gust. Designs28.jpg
Gust. Designs29.jpg

Unicef

Ik heb veel fundraise acties voor Unicef gemaakt maar het bedenken van
bilboards voor awareness was interessanter 

Diabetes Fonds social campagne

Suiker de zoete verleider. 

Minder suiker is een bewustwordingscampagne. Daarom hebben we Facebook domain ads gemaakt die heel direct laten zien hoeveel suiker er in voedsel zit. Simpel, maar confronterend. En door zelf de beelden te schieten vermijden we het Amerikaanse stockgevoel en geven we het een meer passende Instagram-feel. Meer informatie en resultaten in de PDF.

De casefilm beschrijft hoe je een vriend die krap bij kas zit geld kunt gunnen. De origineelste aanvragen werden door Rabobank beloond.

Facebook: Rabobank geld gunnen

De casefilm beschrijft hoe je een vriend die krap bij kas zit geld kunt gunnen. De origineelste aanvragen werden door Rabobank beloond.

Gemeente Amsterdam: Uitmarkt is jarig

De Uitmarkt is jarig en trakteert op kaartjes voor cultuur. Onderliggende strategie van Amsterdam Marketing is om met deze actie Amsterdammers die nooit of altijd op dezelfde culturele uitjes verschijnen kennis te laten maken met gevarieerd cultuuraanbod. Vandaar: 'Verbreed je horizon!' 

Een videopost levert veel meer views op

Als je echt wilt opvallen bij je doelgroep, moet je videos inzetten om je content te delen. Bijvoorbeeld de video van Gust hieronder is honderden keer bekeken, dat ga je met een tekstje en een plaatje echt niet redden. Natuurlijk komt er wat meer bij kijken om een video te realiseren maar dat is het waard. Weten hoe? Gust kan je helpen.