top of page

Zichtbaar worden door branding, design en communicatie

Het is moeilijk om je te onderscheiden met wat je als ondernemer doet. Bijna ieder bedrijf dat opereert in jouw branche levert in meer of mindere mate dezelfde producten en diensten, heeft dezelfde expertise en iedereen beweert de beste kwaliteit en service te bieden. 

Als je je echt wil onderscheiden dan moeten we deze algemene waarden ontwijken. Dieper graven naar een uniek haakje waarmee je in staat bent om je echt te onderscheiden van je concurrenten.

tim-mossholder-563296-unsplash.jpg

Stap 1: Positionering

We gaan samen vastleggen waar je voor staat. Voor wie je wat doet, op ­welke manier je dat doet en vooral waarom je het doet. Zo genereren we merkwaarden, het fundament onder je bedrijf.

brad-neathery-248309-unsplash_bewerkt.jp

Stap 2: Identiteit

Vanuit de merkwaarden en de missie werkt Gust aan de uitstraling. Het logo en de naam komen rechtstreeks voort uit Stap 1 zodat je huisstijl als een maatpak voor je merk wordt ontworpen. 

cami-talpone-370328-unsplash_bewerkt.jpg

Stap 3: Communicatie

Of het om een Social Media campagne gaat of ‘ouderwets’ reclame maken, uit vele mogelijk­heden selecteert Gust de juiste mix om je bedrijf in contact te brengen met je klanten. 

bottom of page